Program Moj vrt

MOJ VRT - PROGRAM PARTNERSKEGA KMETOVANJA

Partnersko kmetovanje je v svetu in Sloveniji že poznana metoda kmetovanja, kjer se kmetovalec in naročnik vnaprej dogovorita o količini in izboru zelenjave, ki ga kmetovalec za dogovorjeno obdobje prideluje za naročnika. V našem programu partnerskega kmetovanja MOJ VRT smo sistem pridelovanja in dobave sveže zelenjave oblikovali tako, da bomo med seboj čimbolj povezani, kot bi imeli svoj vrt in nič dela. Ker se zavedamo pomena vključitve zelenolistne zelenjave na vaš jedilnik za znižanje telesne teže in dobrega zdravja, smo tedenski zabojček prilagodili posameznikovim potrebam. Zdaj nimate več izgovora, da ni dobre izbire, da se na trgu v določenem letnem času nekaj ne dobi ali da nimate časa vsak teden zbirati hrane potrebne za vaše dobro počutje. Našli ste svoj rajski vrt, ki daje celo leto! Ob vsakotedenski dobavi pa vam bomo pomagali s koristnimi recepti za hitro pripravo obrokov v pravem razmerju sestavin.
Ker je program omejen samo na 200 članov želimo, da delujemo kot velika družina, ki se zaveda kako pomembna je listna zelenjava za resnično prehranjenost z vitamini, minerali in antioksidanti. Zato smo samo za vas pripravili praktične delavnice na katerih vas bomo naučili kako hujšati brez vadb, z obilico dobrot in spodbude. 80% VAŠEGA USPEŠNEGA HUJŠANJA ....... je v naši hrani.


KAKO PRIDELUJEMO

Vsi pridelki iz naše kmetije so gojeni ekološko, trajnostno in večinoma z obnovljivimi viri energije. Tehnologija, načrtovanje in tehnična izvedba proizvodnje je plod lastnih raziskav in razvoja od leta 2008, ko smo si zadali da bomo naravne škodljivce nadzorovali izključno z uporabo ekološko dovoljenih metod, uporabili izključno ekološka semena Semenarne Ljubljana in Amarant-a. Dodano vrednost našemu rastlinjaku pa daje priznan Certifikat ekološkega pridelovalca, ki smo ga prvič pridobili v Maju 2015 in ga letno obnavljamo. Da se prepričate v neoporečnost in vrhunsko kvaliteto vaše zelenjave za vse člane organiziramo tudi voden ogled naše tehnološke kmetije tretjega tisočletja.


KAJ PRIDOBITE Z PROGRAMOM MOJ VRT

● Začeli boste redno prejemati raznoliko zelenje v tedenskih zabojčkih polnih klorofila .
Vsebina zabojčka se spreminja. Vsak teden boste iz našeproizvodnje prejeli solato, 1-2 zelenolistni sorti zelenja (tatsoi, pak choi, kitajski brokoli, kodrolistni ohrovt, petbarvna blitva...), 1-2 zelišči in posodo živih microgreensov ( 15x10cm).
● Občasno so na voljo tudi ribe Svetega Petra ( Nilske tilapije) , ki skrbijo za rast vaše zelenjave. To je odlična riba čvrstega belega mesa, nevtralnega okusa in z malo kostmi. Nima vonja in okusa po ribah in je odličen vir Omega-3. Vzgojena je v certificiranem ekološkem eko sistemu, brez hormonov, težkih kovin in fitofarmacevtskih sredstev. Ime riba Svetega Petra je Nilska tilapija dobila v bibličnih časih in je v uporabi še danes. Iz tistega časa jo poznamo po zgodbah iz Svetega pisma. Ena najbolj poznanih je zgodba o Jezusu, ki je svojim poslušalcem delil hlebčke kruha in ribe. Delil je Nilske tilapije, ki so jih lovili v Galilejskem morju.
Tedensko boste na e-mail obveščeni o vsebini zabojčka s priloženimi recepti za enostavno in hitro pripravo jedi. Vsi recepti bodo objavljeni tudi v Recepti.
BREZPLAČNA PRAKTIČNA DELAVNICA NA TEMO KETO (LCHF) PREHRANE. Kdaj, koliko, česa vsega.... se boste lahko najedli do sitega vsak dan, katerim pastem se je dobro izogniti, katerih pijač ne piti, da boste lahko svoje telo z lahkoto vzdrževali v ketoznem stanju in tako vztrajno nižali obseg svojega telesa ( meter je boljši pokazatelj hujšanja kot tehtnica, saj nas zanima le konfekcijska šteilka).
Možnost manjše prilagoditve posameznega zabojčka glede na vaše posebne potrebe.
Tedensko brezplačno dostavo na dogovorjeno prevzemno mesto.

 

RecikliramoZelenjavo pakiramo v zložljive povratne kartonske zabojčke, ki jih puščate na prevzemnem mestu in ponovno jih bomo uporabili. Skupaj skrbimo za okolje.

 


OSEBNI PREVZEM NA IZBRANI LOKACIJI

Člani lahko prevzamejo zelenjavo na dostavni dan, saj jih čaka na hladnem, da ostane sveža in čvrsta vse do vašega prihoda!

Vsako SREDO od 14 ure:

1. VIČ:       SPAR Market Šebenik (oddelek kruha), Tržaška cesta 266,  1000 Ljubljana . Kontakt: 01/ 241 03 43, odprto od 7.30 do 20h, več o lokaciji tukaj

2. ŠIŠKA:   EKO365, Runkova ulica 1, 1000 Ljubljana, Kontakt: 05/ 90 21 700, odprto od 9h do 17h,  več o lokaciji in odpiralnem času tukaj

3. CENTER - EKO TRŽNICA POGAČARJEV TRG: Stojnica KATJIN KOT, Tel: 040 830 374, 041 715 724

4. BTC TRŽNICA: Stojnica UROŠ VAGAJA s.p., Tel: 031 326 779

Za prevzem je potrebno pokazati osebno izkaznico (član ali pooblaščenec).


CENIK za člane letnega programa Moj vrt:

Vrednost celoletnega programa ( 52 tednov) za:
Klorofilni zabojček s solato: 1118 eur/ cena s 15% popustom 950,30 eur PRIHRANEK 167,70 eur
Klorofilni zabojček: 1274 eur/ cena s 15% popustom 1.082,90 eur PRIHRANEK 191,10 eur

Način plačila: gotovina ali nakazilo na TRR, na največ 4 zaporedne obroke

POMEMBNO: Ker se prosta mesta hitro zapolnjujejo nas za informacije ali rezervacijo mesta na čakalni listi pokličite
na št. 040 686 503 ali izpolnite kontaktne podatke, mi pa vas v najkrajšem možnem času obvestimo o trenutnem stanju.