Sok iz živega zelenja 1 liter

8,00 €
Weight: 
kg

Sestava soka:
70% anti-kancerogeni Pakchoi

20% špinača Tatsoi

10% zelišč (peteršilj, stebelna zelena, luštrek, zelena meta )

Če nimate profesionalnega sokovnika ali niste pripravljeni plačati dnevnega najema 10 eur za vrhunski Angel sokovnik z dvojnim zobnikom, smo tukaj mi, da vam prihranimo denar in čas.
Zeleni sok iz žive zelenjave vam zagotavlja minerale in vitamine v naravni obliki, ki jih telo z lahkoto absorbira. Za razliko od smoothie-ja, v soku ni vlaknin.

Če se odločite za popoln post, zeleni sok mešajte z drugimi sokovi, ki vsebujejo tudi sladkor za energijo (sadje, korenje, pesa, pomaranča, limona….).
Navodila za pripravo popolnega posta najdete tukaj https://www.vidivita.si/izdelek/216-detox-7-dni

Kaj se v telesu dogaja ob takem postu?
• Črevesje praktično miruje
• Jetra začno intenzivno izločati toksine, ravno tako ledvice in drugi organi
• V krvni obtok dobite ogromno kisika, vitaminov in mineralov
• To je visokofrekvenčna hrana, imeli boste ogromno energije.
• Pametno se je testirati z lakmusovim papirjem za merjenje PH, vsak dan 1x ob isti uri. Ugotovili boste, da se telo hitro razstruplja in da vsak dan postajate bolj bazični. Pod PH 7 ste zakisani, 7 je neutralno, PH 7,4 in več pomeni, da ste v bazičnem območju.
• Obvezno pijte tudi vodo, ki jo telo potrebuje, da odplakne fine toksine
• Obvezno se 1x dnevno klistirajte, saj se v črevesju nabirajo bolj grobi toksini, ki se tam ne smejo zadrževati, ker jih telo lahko preko črevesnih sten vsrka nazaj.

Zeleni sok je pakiran v zelene ali rjave plastenke (UV zaščita), ker je plastenko pred zapiranjem mogoče stisniti in ustvariti nekaj vakuma, ki preprečuje oksidacijo. Zato vsakič, ko odtočite nekaj soka, spet stisnite plastinko in dobro zaprite s pokrovčkom.
Sočimo vsako sredo zjutraj iz lastnega ekološko pridelanega živega zelenja, dostavljeno ohlajeno.